Lakriskuler

Disse herlige lakriskulene er både glutenfrie og laktosefrie. Dessuten er dette superenkelt og veldig fort gjort – i løpet av noen få minutter er godteriet klart. Du kan vel egentlig bare lage dobbel porsjon med en gang, så blir det kanskje noen lakriskuler igjen som du kan gi bort.

(20 stk)

3 ts lakrisrotpulver

3 dl mandler

3 dl aprikoser

2 ss Sukrin sukker (eller annen type naturlig søtning)

0,5 dl appelsinjuice

1 ts havsalt

+ litt ekstra lakrisrotpulver til dryss

Ha alt i en blender eller kjøkkenmaskin, og kjør noen minutter, til det blir en jevn masse. Trill kuler. La gjerne barna få være med på å trille ut kulene – det synes de helt sikkert er gøy.

Dryss kulene med lakrisrotpulver til slutt.

Oppbevar lakriskulene i kjøleskap (hvis det blir noen igjen …).

Disse produktene kan bestilles i nettbutikken Helseogkost.no :

Helios Rålakris pulver økologisk

Helios Mandler økologiske

Diverse økologiske tørkede frukter og bær

Diverse søtningsmidler

Diverse salt