Lengter du etter sommeren allerede? Hva med en sommerlig, rød dessertsuppe? Bringebær og rips er en helt perfekt kombinasjon. Denne suppen er søtet med Sukrin og er enkel og rask å lage.
(4-6 porsjoner)
1 liter vann
250 g bringebær
100 g rips
2 ss Sukrin eller 1 ss Sukrin+Stevia
1 hel vaniljestang
25 g potetmel
Kok opp vannet. Tilsett bærene (de kan godt være frosne). Del vaniljestangen i to og skrap ut frøene. Ha både frøene og stangen opp i kjelen.
La suppen koke i en drøy halv time. Smak til med Sukrin eller Sukrin+Stevia. La suppen få et lite oppkok i 5 minutter.
Rør ut potetmelet i noen spiseskjeer med vann. Jevn suppen med melblandingen. Varm suppen opp til kokepunktet.
Server dessertsuppen lunken sammen med krem, vaniljeis eller vaniljekesam.