Disse herlige konfektbitene kan trygt nytes med god samvittighet. Eller: pakk noen av dem inn i cellofan og sett på en stilig sløyfe, så kan du overraske noen med Cocosa konfekt som gave.
250 g Cocosa Extra Virgin kokosolje
250 g sukkerfri sjokolade (gjerne mørk sjokolade om du liker det)
-valgfri mengde nøtter (for eksempel mandler, valnøtter, pekannøtter, makadamianøtter eller hasselnøtter)
-konfektformer eller små muffinsformer av papir
Sett Cococa-glasset i varmt vann, så kokosoljen blir flytende. Brekk den sukkerfrie sjokoladen i biter, og smelt den i vannbad. Hell flytende Cocosa over i den smeltede sjokolademassen, og bland godt.
Hakk nøttene – grovhakket eller finhakket, hvor mange og hva slags nøtter – det bestemmer du selv. Finn fram konfektformer eller små muffinsformer. Legg en porsjon hakkede nøtter i hver form. Hell så Cocosa-sjokolademassen over nøttene. Pynt eventuelt med noen nøtter på toppen. Sett deretter formene kjølig til konfekten stivner. Oppbevar godbitene i kjøleskapet (eventuelt: legg dem i fryseren hvis du lager en dobbel porsjon).