(4 porsjoner)
400 g glutenfrie pastaskruer
1 liten purre
2 rødløk
2 store gulrøtter
3 stilker stangselleri
100 g valnøtter
75 g ruccola-salat
Olivenolje
Topping:
4 små tomater
alfalfa-spirer
litt olivenolje
Kok pastaskruene som angitt på pakken. Skrell grønnsakene. Skjær purren i tynne skiver og rødløk, gulrøtter og stangselleri i tynne strimler. Hakk valnøttene grovt.
Ha olivenolje i en stekepanne, og fres grønnsakene noen minutter (rør hele tiden så de ikke blir brent). Ta deretter stekepannen vekk fra varmen.
Vend inn valnøttene og ruccola-salaten. Tilsett de ferdigkokte pastaskruene, og bland forsiktig.
Legg pastasalaten over på 4 asjetter, og pynt med små tomater delt i 4 båter og litt alfalfa-spirer. Hell litt olivenolje over. Server straks, mens den ennå er lun.
Tilleggstips:
Hvis du vil ha en enda mer «mettende» rett, kan du i tillegg blande inn 4 kokte egg delt i strimler.
Liker du fetaost og oliven, passer dette også godt i denne salaten.
Disse produktene kan bestilles i nettbutikken Helseogkost.no :
Diverse glutenfrie pastaprodukter